Mitä teemme

Leuanveto

Kenelle

Kun haluat parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia, Box 04200 treenit ovat sinulle. Olet aloittelija tai kokenut liikkuja, treenit mukautuvat valmentajan avustuksella sopivaksi juuri sinulle. Meillä keskitytään harjoittelussa kaikkien fyysisen kunnon osa-alueiden parantamiseen. Teemme tämän mukavassa ilmapiirissä, ilman turhaa jännittämistä. Box 04200 tunnetaan todella hyvästä ilmapiiristä ja mukavista valmentajista. Liikuntaa vahvalla kokemuksella vuodesta 2012.

”Loistomesta! Saattaa aiheuttaa vakavaa hurahtamista lajiin!”

Ohjelma

Jatkuvasti vaihtuva ja monipuolinen ohjelmointi takaa sen että pystymme kehittämään kaikkia fyysien kunnon osa-alueita.Ohjelma skaalautuu jokaiselle sopivaksi tasosta riippumatta. Myös kuntoutujat pystyy harjoittelemaan Box 04200 treenejä. Ikäryhmätreeneissä otetaan huomioon aina jokaisen omat tarpeet ja haasteet. Perusohjelmaan on tervetulleita kaikki 13+ vuotiaat!

”Parasta Keravalla!!! Loistava valmennus ja mahtava porukka tekemässä yhdessä duunia upeassa miljöössä! Todellakin tykkään ja suosittelen! Intoa ei vähennä yhtään alaselkäkipujen häviäminen crossfit-harjoittelun ansiosta.”

Miten mukaan

Box 04200 treeneihin pääset helposti mukaan. Tutustuminen treeneihin on ilmainen, eikä sido mihinkään. Voit myös laittaa meille viestiä ja sovitaan ajankohta yhteisesti. Tutustumisen jälkeen voit päättää haluatko tulla suoraan treeneihin vai ottaa vauhtia alkeiskurssin kautta.

“Mahtavaa treeniä loistavassa porukassa!! Kannattaa kokeilla, et tule pettymään, vaan jäät koukkuun!!!”